Stint Essen - die Saison beginnt

Langsam aber sich er wird es wieder wärmer und der kleine Stint wagt sich die Elbe mehr und mehr hinauf, immer dem Strom gegen an und dem Stint Fang entgegen.

Wir bieten Ihnen diese regionale und saisonale Spezialität ab sofort an:

Stint, in Roggenmehl und -schrot gewälzt, in der Pfanne mit Speck gebraten, so viele wie Sie mögen, dazu eine Salat Auswahl samt Speck Kartoffel Salat und Bratkartoffeln am Tisch serviert

€ 16,90

 

Als Tellergericht samt Salat und Bratkartoffeln € 12,90

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 5
  • #1

    Hannah Caves (Mittwoch, 01 Februar 2017 11:53)


    Thanks in support of sharing such a nice opinion, post is nice, thats why i have read it completely

  • #2

    Elizabet Luoma (Freitag, 03 Februar 2017 12:02)


    Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

  • #3

    Spencer Mclane (Freitag, 03 Februar 2017 15:48)


    I blog frequently and I truly appreciate your content. Your article has really peaked my interest. I'm going to take a note of your website and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed too.

  • #4

    Felix Sampson (Montag, 06 Februar 2017 12:09)


    Your style is so unique compared to other people I've read stuff from. Thanks for posting when you've got the opportunity, Guess I will just book mark this site.

  • #5

    Damon Trueblood (Dienstag, 07 Februar 2017 07:33)


    Attractive portion of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to say that I acquire actually enjoyed account your weblog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I success you get admission to consistently fast.